Palestinagrupperna köper sjömil

I år genomför Ship to Gaza ett tredje försök att bryta blockaden av Gaza. Till skillnad från tidigare år utgår resan inte från Grekland, utan från Sverige med Umeå som första ort. Med det nittioåriga segelfartyget Estelle planerar Ship to Gaza att segla från hamn till hamn i Sverige och Europa för att upplysa om situationen i Gaza, blockaden och försöket att bryta den.

Palestinagrupperna stöder naturligtvis Ship to Gaza och har varit en del av den sedan bildandet och välkomnar detta tredje försök. PGS lokalgrupper har varit väldigt aktiva i arbetet kring Ship to Gaza och PGS har haft en representant med på tidigare resor. Nu har förbundsstyrelsen beslutat att ge ett bidrag på 5 000 kronor för att föra Estelle några sjömil närmare målet.

I år genomför Ship to Gaza ett tredje försök att bryta blockaden av Gaza. Till skillnad från tidigare år utgår resan inte från Grekland, utan från Sverige med Umeå som första ort. Med det nittioåriga segelfartyget Estelle planerar Ship to Gaza att segla från hamn till hamn i Sverige och Europa för att upplysa om situationen i Gaza, blockaden och försöket att bryta den.

Palestinagrupperna stöder naturligtvis Ship to Gaza och har varit en del av den sedan bildandet och välkomnar detta tredje försök. PGS lokalgrupper har varit väldigt aktiva i arbetet kring Ship to Gaza och PGS har haft en representant med på tidigare resor. Nu har förbundsstyrelsen beslutat att ge ett bidrag på 5 000 kronor för att föra Estelle några sjömil närmare målet.