Ship to Gazas båt Estelle i Stockholm

Ship to Gazas båt Estelle är i Stockholm 9-13 juli. Estelles resa började för knappt två veckor sedan i Umeå och har på vägen hunnit med Nyköping och Visby. Nu har Estelle hunnit till Stockholm och ligger under sin tid här vid Stadsgården utanför Fotografiska på kajplats 160 och kommer att vara där till och med fredagen den 13 juli.

Ni har möjlighet att få en rundvandring med talespersoner för Ship to Gaza klockan 15:00 varje dag till och med torsdag. Under fredagen kommer båten att forsätta sin färd mot Gaza. Kom och visa ert stöd för Ship to Gaza och var med och kräv att blockaden hävs. Ni kan även stödja projektet ekonomiskt genom att till exempel köpa en sjömil via följande länk: Stöd Ship to Gaza.

Läs mer om hur blockaden påverkar Gazas barn i en nyutkommen rapport: Rapport om hur barnen påverkas av blockaden. Håll er uppdaterade och tipsa vänner och bekanta via Facebook-evenemanget: Estelle till Stockholm eller på Ship to Gazas hemsida.