En miljon till Gaza

På bara några dagar har Palestinagruppernas akutinsamling till Gaza uppnått en miljon kronor. Tack till var och en av er närmare 6 000 personer som har bidragit! Efter tio dagars bombningar är behovet enormt.

Dr Yasser Abu Jamei som är chef för Gaza Community Mental Health Programme (GCMHP) hälsar och tackar alla som bidrar till insamlingen och är glad över den solidaritet som så många visar i den akuta situation som råder för befolkningen i Gaza.

Insamlingen fortsätter och förutom att betala ut pengarna till GCMHP och Palestinian Medical Relief Society (PMRS), förmedlar vi också all den solidaritet som strömmar in. I den maktlöshet och förtvivlan som så många känner nu, är ert engagemang ett ljus i mörkret.

Akutinsamling till Gaza:
Palestinagrupperna i Sverige samlar in bidrag till Gaza Community Mental Health Programme (GCMHP) som bland annat arbetar med barn som drabbats av attackerna och Palestinian Medical Relief Society (PMRS) som tillhandahåller akutvård.
Pg 90 11 57-8
Swish 1239011578
Skriv GAZA på inbetalningen
Palestinagrupperna har 90-konto som granskas av Svensk Insamlingskontroll.