PGS på Schysst Jul

Vi ser mycket fram emot att återigen kunna erbjuda schyssta julklappar från Palestina på årets Schysst Jul i Stockholm och Uppsala! Olivolja, hantverk, böcker och julpynt från Betlehem, bland annat. Hoppas vi ses!

SCHYSST JUL STOCKHOLM
4-5 december, kl. 10-16
ABF-huset, Entréplan, Sveavägen 41

SCHYSST JUL UPPSALA
11 december, kl. 11-16
Uppsala Missionskyrka, St Olofsgatan 40

Schysst Jul är en julmarknad som erbjuder mer än rättvisemärkt och ekologiskt. Schysst Jul vill vara ett alternativ till den traditionella julhandeln, som både upplyser, skapar glädje och eftertanke. Marknaden samlar företag och organisationer som genom information och produkter visar att det går att tillverka varor som är producerade med hänsyn till människor och miljö! Förutom fina julklappar kan du få information om hur du kan engagera dig.