Medborgarinitiativ: Stoppa EU:s handel med illegala bosättningar!

European Citizen Initiative – End Trade with Illegal Settlements drar igång idag, den 20 februari som är världsdagen för social rättvisa. Medborgarinitiativet pågår under ett år och fler än 100 organisationer har redan anslutit sig. Målet är att samla in en miljon underskrifter från EU-medborgare som kräver ett slut på all handel med bosättningar på ockuperat område. 

Tillsammans kan vi få EU att ta ansvar: ingen handel med illegala bosättningar

Europakommissionen har ett ansvar att skydda efterlevnaden av internationell rätt och förhindra att både företag och individer gör vinster genom import från, export till eller investeringar i illegala bosättningar på ockuperat område. Nu är det upp till oss att se till att EU tar sitt ansvar.

Din röst kan vara avgörande!

Med en miljon underskrifter från medborgare i EU-länder kan vi få Europakommissionen att anta ett allmänt förbud mot handel med illegala bosättningar. En stor utmaning, men vi klarar det tillsammans! 

Skriv under: European Citizen Initiative – End Trade with Illegal Settlements

Följ och dela kampanjen:
https://stopsettlements.org

#StopSettlements