Sida vid sida för ett fritt Palestina

29 november är FN:s internationella dag för solidaritet med det palestinska folket. Varje år uppmärksammar vi i den globala solidaritetsrörelsen den här dagen och kräver ett slut på ockupation, förtryck och fördrivning. Idag och varje dag står vi sida vid sida med det palestinska folket i kampen för frihet och rättvisa.

Palestinagrupper runtom i landet ordnar eller samarrangerar manifestationer. Många andra föreningar håller också manifestationer och möten imorgon, sök på #PalestineDay för att hitta vad som händer på din ort.

Här är Palestinagruppernas manifestationer och samarrangemang:

HALMSTAD
Ljusmanifestation Stora torg, kl. 17.

KRISTIANSTAD
Ljusmanifestation, Stora torg kl. ​​16-17

MALMÖ
Manifestation, Möllevångstorget, kl. 18

STOCKHOLM
Manifestation, Mynttorget kl. 18.15-19.00

VARBERG
Ljusmanifestation på torget, kl. 17.30-18.30

VÄXJÖ
Möte på IOGT-huset för att återstarta Palestinagruppen Kronoberg, kl. 18.00-19.30

#PalestineDay#FreePalestine