Fackeltåg för Gaza

Välkommen att delta i ett fackeltåg för Gaza som arrangeras gemensamt av många olika organisationer på onsdag 13 december i Stockholm. Kom med och visa regeringen att vi är många som kräver att alla civila skyddas!

Vi kräver att regeringen agerar för:

– Ett omedelbart och varaktigt eldupphör
– Att humanitärt bistånd på ett säkert och villkorslöst sätt når civilbefolkningen i hela Gaza
– Att internationell humanitär rätt upprätthålls av alla parter
– Att civilbefolkningen skyddas från urskillningslösa attacker

Samling Medborgarplatsen kl 17.30. Tåget avgår 18.00 och avslutas med en samling framför Utrikesdepartementet på Gustav Adolfs torg.

Arrangörer: Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen | Amnesty Sverige | Kristna Fredsrörelsen | Internationella Kvinnoförbundet för Fred och Frihet, IKFF | IM Individuell Människohjälp Stockholm | Kvinna till Kvinna | Clowner utan Gränser | MÄN | Palestinagrupperna | Stockholms fredsförening