En viktlös skärva av tid i Gaza

Vi i Palestinagrupperna vill rikta vårt allra varmaste tack till Aska förlag, medverkande poeter, illustratörer och alla andra som bidragit till antologin En viktlös skärva av tid i Gaza. Aska förlag skänker alla intäkter från antologin till vår akutinsamling för Gaza och den har redan inbringat 100 000 kronor!

Vi vill också tacka alla som köper En viktlös skärva av tid i Gaza och på det sättet ger ett direkt bidrag till Palestinagruppernas akutinsamling, som tillfaller tre palestinska organisationer som verkar under de mest omänskliga förhållanden med att tillhandahålla medicinsk vård, psykosocialt stöd och nödhjälp i form av mat och kläder till människor som har förlorat allt. Solidariteten är, bokstavligt talat, ljuset i mörkret!

Läs mer och beställ En viktlös skärva av tid i Gaza hos Aska förlag askaforlag.com

Läs mer om akutinsamlingen på palestinagrupperna.se/akutinsamling

Medverkande i En viktlös skärva av tid i Gaza: Somaya El-Sousi, Jenny Tunedal, Dareen Tatour, Sarra Anaya, Anna Jansson, Hanna Rajs, Carola Ankarborg, BAM, Seyda, Niko Erfani, Sara Berg, Burcu Sahin, Mahmoud Abo Essa & Radwan Abo Essa, Jenny Wrangborg, Agnes Török, Freke Räihä, Göran Greider, Daniel Mårs, Ulrika Linder, Pernilla Berglund, Linnea Garli, Balsam Karam, Ayysha Badra, Anna Arvidsdotter, Anna Jörgensdotter, Claes Kamp, Naima Chahboun, Josefin Sîlan Karlsson, Bella Batistini, L. T. Fisk, Lil Moe, Nioosha Shams, Nii Ayikwei Parkes, Sara Hallström, Leif Holmstrand, Arazo Arif, Rim Khazaal Nilsson, Judith Kiros, Azadé Azad, Karin Nilsson, Felicia Stenroth, Ida Brytnér, Mariam Saleh, Viktor Krutrök, Henrik Johansson, Bernt-Olov Andersson, Lena Staaf, Nour Badra, Rana Khazaal, Ylva Emel Karlsson, Petra Mölstad, Lejla Cato, Jesper Lundby, Madelene Edlund, Meri Alarcón, Micke Evhammar, Marcus Svanfeldt Obligado, David Väyrynen, Charlotte Qvandt, Jenny Andersson, Mosab Abu Toha, David Zimmerman & Ida Linde.