Nytt avsnitt av PalestinaPodden!

I ett rykande färskt avsnitt av Palestinagruppernas podcast, PalestinaPodden, pratar vi om händelseutvecklingen i Europa och konstaterar att vikten av att internationella rätt blivit ännu tydligare i och med det fruktansvärda kriget i Ukraina. Vi presenterar ett europeiskt medborgarinitiativ, Stop Trade with Illegal Settlements, för ett förbud av handel med illegala bosättningar, och pratar med Haneen Kinani från PIPD/Rabet om vad medborgarinitiativet kan innebära för palestinier.

Du hittar ett smakprov på avsnittet här.

Hela avsnittet finns här.

Läs mer om medborgarinitiativet och skriv under.

PalestinaPodden har beviljats medel från Folke Bernadotteakademins (FBA:s) stöd till civilsamhället för fred och säkerhet. Läs mer på: www.fba.se/stod. Det är Palestinagrupperna i Sverige som ansvarar för innehållet.

Läs mer om PalestinaPodden.